Relatietherapie in Amsterdam
Loslaten door aan te raken
Rouwbegeleiding in Amsterdam
Loslaten door aan te raken
Zwangerschapsbegeleiding Amsterdam
Loslaten door aan te raken
Haptotherapie tijdens zwangerschap
Loslaten door aan te raken
Haptotherapie in Amsterdam
Loslaten door aan te raken
Haptotherapie in Amsterdam
Loslaten door aan te raken
Loslaten door aan te raken

Wat is haptotherapie?

Ons gevoel en ons lichaam zijn nauw met elkaar verbonden. Haptotherapie richt zich op deze samenhang en leidt door respectvolle aanraking tot bewustwoording van het gevoel. Wilt u leren om spanningen los te laten, verlies te verwerken of om te gaan met pijn, een handicap of ziekte? Maak dan een afspraak met de Praktijk voor Haptotherapie Bo-Link in Amsterdam.

Haptotherapie in Amsterdam

Een behandeling bij Bo-Link

In een kennismakingsgesprek bepalen we op welke kernpunten we de therapie richten. De haptotherapeutische begeleiding bestaat uit praten en aanraken. U leert (opnieuw) in contact te komen met uw gevoelens, zowel de negatieve als de positieve. Voelen, denken en het uiten van emoties komen weer in balans. U leert omgaan met de emoties die u voelt. Daardoor worden uw gevoel van geborgenheid en vitale energie vergroot.

De duur van de begeleiding
Hoeveel begeleidingen u nodig heeft, hangt af van uw vragen en wensen. De duur van een haptotherapeutische begeleiding is 50 minuten. In overleg met de therapeut is het mogelijk haptotherapie in combinatie met andere therapieën te volgen.

Verschillende begeleidingen
Praktijk voor Haptotherapie Bo-Link biedt een aantal gerichte begeleidingen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer:

Heeft u andere vragen of wilt u ook leren uw gevoel te bereiken? Neem dan contact op voor een kennismaking met haptotherapeute Marguérite Boeije.

Haptotherapie en vergoedingen

Haptotherapie is een door zorgverzekeraars erkende alternatieve therapie of behandelwijze. U kunt rechtstreeks een afspraak maken met de haptotherapeut; een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Wilt u weten of uw zorgverzekering uw begeleiding bij Bo-Link vergoedt? Neem dan contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.